ACT DIFFERENT

HIP BV werft & selecteert voor u de beste professional voor uw project en/of vacature. Onze focus ligt op de hoger opgeleide (technisch) professional die toe is aan de volgende stap in zijn of haar carrière. Dit kan een (lead) engineer of (technisch) projectleidersrol, een managementfunctie of directiepositie betreffen.

Bij HIP BV kunt u kiezen voor verschillende typen dienstverlening.

Detachering

Kiest u voor detachering dan kan uw organisatie via HIP BV de beste professional voor uw te realiseren project inhuren. Wij werven, selecteren en recruiteren de gewenste professional en zorgen ervoor dat hij of zij bij HIP BV in dienst en voor u beschikbaar komt.

U krijgt de beschikking over deze professional en alle werkgeversrisico’s zijn voor rekening van HIP BV gedurende de ingeleende periode. Indien gewenst kunt u de professional in de toekomst van HIP BV over nemen.

No cure, no pay

Voor het invullen van managementposities bij uw organisatie kunt u bij ons tevens terecht voor no cure, no pay dienstverlening. Kiest u voor no cure, no pay dan kunt u uw vacature gratis bij ons neerleggen. Na een informatief onderhoud waarin u uw wensen kenbaar maakt alsmede de belangrijkste aspecten van uw organisatie, afdeling en de specifieke uitdagingen binnen de functie met ons deelt gaan wij aan de slag. We kijken binnen ons netwerk of wij de voor u juiste professionals beschikbaar hebben of kunnen krijgen en introduceren deze vervolgens aan u. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om via HIP BV een gesprek met de voor u interessante kandidaat of kandidaten aan te gaan. Het arbeidsvoorwaardelijke deel is vervolgens iets tussen u en de door u geselecteerde kandidaat. Bij een succesvolle afronding van de procedure (getekend contract) betaalt u HIP de overeengekomen dienstverleningsfee.

Dedicated Werving & Selectie

Bij dedicated werving & selectie gaat HIP exclusief voor u op zoek naar de juiste kandidaat voor uw vacature. Na een eerste onderhoud tussen u en HIP wordt in samenspraak met u een opdrachtomschrijving opgesteld. Na aanname van de opdracht door HIP zullen er met alle door u als belangrijk voor deze positie geïdentificeerde stakeholders gesprekken worden gevoerd. Dit om de uitdagingen die de vacature met zich meebrengt zo goed mogelijk in kaart te krijgen. Vervolgens zal er voor de positie een dedicated werving & selectieprocedure worden doorlopen, exclusief voor u en uw organisatie. Gedurende de procedure zal u door HIP conform afspraak op de hoogte worden gehouden over de vorderingen en zullen op de vooraf afgesproken mijlpalen achtereenvolgens een shortlist worden gepresenteerd, gesprekken met de door u geselecteerde kandidaten worden gefaciliteerd en de afronding van de procedure begeleid. Facturering van deze dienstverlening geschiedt in twee termijnen. De eerste termijn is bij de aanname van de dedicated opdracht en de slottermijn bij tekening contract professional.

Heeft u met uw organisatie behoefte aan een innovatieve maatwerkoplossing voor uw vacature die verder gaat dan bovengenoemde concepten dan gaan wij ook graag met u in dialoog. Door samen goed de kern van de zaak te doorgronden, de in te zetten instrumenten te bespreken en de verwachtingen over en weer te managen vinden we dan de professional voor uw vacature die echt waarde gaat toevoegen.

ADRES

Transistorweg 7-I
6534 AT Nijmegen
Tel. +31(0)638862570
Email info@hipbv.com

© Copyright 2023 HIP BV